Gülbahar Mah. Avni Dilligil Sokak No:7 Çelik İş Merkezi C Blok Kat:5 Daire:19/20 Şişli- İSTANBUL
Çerez Politikası

Çerezlerin Kullanımı

Bu site, www.sinusarastirma.com.tr, Sitemizde gezinirken size daha iyi bir tecrübe sunmamıza ve Sitemizi geliştirmemize yardımcı olan çerezleri kullanmaktadır. Bu Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerin kullanımını kabul etmiş olursunuz.

Çerez, kabul ettiğiniz takdirde tarayıcınızda veya bilgisayarınızın sabit diskinde depoladığımız, harflerden ve sayılardan oluşan küçük bir dosyadır. Çerezler, bilgisayarınızın sabit diskine aktarılan bilgiler içerir.

Aşağıdaki çerezleri kullanırız:

Kesinlikle gerekli çerezler. Bunlar Sitemizin işletilmesi için gerekli olan çerezlerdir. İçlerinde, örneğin, Sitemizin güvenli alanlarına giriş yapmanızı sağlayan çerezler yer alır.

Analitik/performans çerezleri. Bu çerezler Sitemizi ziyaret eden kişilerin sayısını belirlememizi ve saymamızı ve ziyaretçilerin Sitemizi nasıl kullandığını görmemizi sağlar. Bu çerezler web sitemizin çalışma biçimini iyileştirmemize yardımcı olur.

İşlevsel çerezler. Bu çerezler Sitemize döndüğünüzde sizi tanımamız için kullanılır. Bu da içeriğimizi sizin için kişiselleştirmemize, sizin adınızla karşılamamıza ve tercihlerinizi hatırlamamıza yardımcı olur.

Hedefli çerezler. Bu çerezler Sitemize yaptığınız ziyareti, ziyaret ettiğiniz sayfaları ve takip ettiğiniz bağlantıları kaydeder. Bu bilgileri Sitemizi ve sitemizde görüntülenen reklamları ilgi alanlarınızla daha alakalı hale getirmek için kullanırız.

Biz, www.sinusarastirma.com.tr, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksiumum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.

Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz,iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Sizlere hizmet sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek için, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. 

Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle info@sinusarastirma.com.tr e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.